U15 Z DOBRIM PRVIM POLČASOM V AJDOVŠČINI

KK Ajdovščina A : KK Plama-pur beli 68:41 (15:10, 15:11, 24:8, 14:12)
Majhni smo majhni. Le kaj jedo naši nasprotniki? Dejstva so takšna. Igramo v močni skupini, ekipa je v večini sestavljena iz igralcev letnika 2005 in še enkrat, majhni smo. Kljub temu odličen prvi polčas. Upirali smo se maksimalno, 30 sekund do konca zaostajali samo za 4 točke, nato pa po skoku v napadu domačih dobili najprej trojko, tik pred iztekom časa pa nismo naredili ‘malega favla’, da bi Ajdovcem preprečili lahek koš in občutnejšo 30:21.
Po 10 minutnem odmoru pa so domačini stopili na plin in z rezultatom 24:8 postavili stvari na svoje mesto. Zadnjo četrtino smo se spet pokazali v boljši luči in jo izgubili samo za dve točki, so pa v nasprotni ekipi priložnost dobili tudi tisto malo manjši igralci 🙂
Na tekmi je bilo več dobrih stvari kot tistih slabih, popraviti pa moremo borbeni vtis, saj smo skupaj naredili samo 10 ‘favlov’ (igralo je vseh 11 igralcev) in v kar treh četrtinah nismo izkoristili bonusa osebnih napak. Po tekmi smo se dogovorili, da se bomo ‘sfajtali’ naslednji teden proti Vrhniki, ko po enem mesecu gostujočih tekem ponovno igramo doma. Pridite nas gledat v nedeljo, 28. oktobra 2018 ob 10.00 v telovadnico OŠ Antona Žnideršiča.