ČLANI ◾ KK PLAMA-PUR – KK SLOVAN ◾ 3. SKL

Člani ◾ 12.10.2019 ◾ Ilirska Bistrica

KK Plama-pur – KK Slovan 64:77 (17:31, 9:19, 21:13, 17:14)

Pomlajena ekipa KK Plame-pur, katera v letošnji sezoni v povprečju šteje le 19 let, je prožila dostojen odpor favoritu srečanja in prvenstva, moštvu KD Slovan. Preveliko spoštovanje napram nasprotniku na čelu z bivšim reprezentatom Miho Zupanom ter 300 gledalcev v domači dvorani je pri mladih domačinih povzročilo nezbranost v igri.

Izkušeni gostje so bili v prvem polčasu nezgrešljivi ter ga dobili za 24 točk razlike. Po glavnem odmoru je Plama pokazal bistveno boljši obraz ter se gostom približala na 11 točk razlike, za kaj več pa je zmanjkalo zbranosti in časa. Velja omeniti da je domače moštvo med srečanjem zaključilo z dobrodelno dražbo dresov kolesarskih asov Rogliča, Pogačarja ter Polanca. Skupaj s prostovoljnimi prispevki je tako KK Plama za Krisove prijatelje ter VDC Ilirska Bistrica zbral 3.300 eur.

🎙 Anže Srebovt 🎙
“Tekmo smo izgubili v prvem polčasu po zaslugi slabe obrambe. V drugem polčasu smo se z agresivno obrambo približali nasprotniku, vendar nam je zmanjkalo energije in časa da bi bi napravili rezultatski preobrat. Hvala navijačem za številčno podporo in se že veselim naslednji tekmi.”

POROČILO KZS