U15 SKLENILI PRVO POLOVICO PRVEGA DELA

Zadnjo tekmo smo igrali proti najmočnejši ekipi v skupini, Grosuplju. Takoj so nam pokazali zobe in že od prvega skoka za žogo odločno nakazali, v katero smer se bo tekma razvijala. Minuli teden smo trenirali v okrnjeni postavi, malce so nas zdelale bolezni in poškodbe, 4 igralci pa so teden preživeli v šoli v naravi na Gorenjskem v Trilobitu. Ne iščemo izgovorov, vendar proti takšni ekipi je težko igrati tudi v popolni postavi s popolnimi pogoji in v odlični formi. Kapo dol “Dolenjci”.
Kljub visokoraslim domačinom, je Primož pokazal da se jim lahko zoperstavi s svojimi 155 cm in 37 kg, ter jih kar nekajkrat namotal, na začetku bolj asistiral, nato pa še sam zaključeval. Grosupeljčanom je povzročal veliko preglavic, kljub temu, da ga je bilo na igrišču pol manj kot igralcev, ki so ga poizkušali zaustaviti. Najboljše od vsega pa je, da bo Primož še zrasel. Kaj bo šele takrat. 🙂
S svojim pristopom in igro je lahko vzor ostalim soigralcem in upam, da mu bodo sledili že naslednji teden v Ajdovščini, kjer bomo lovili svojo prvo zmago.