ZAČELA SE JE SEZONA 2017/18

Mlajše selekcije so že pričele z delom, članska ekipa pa pričenja s treningi v prihodnjih dneh.

Člansko moštvo za letošnjo sezono bo nekoliko spremenjeno. Po koncu sezone smo se za sodelovanje zahvalili Marku Čergiču. Brata Turk ter Martin Šabec so se odločili, da bodo zaradi delovnih oziroma študijskih obveznosti prekinili z igranjem. Iz istih vzrokov je vprašljivo igranje tudi enega od nosilcev igre našega moštva Klemna Muhe.

V klubu ostajajo Uroš Jenko, Anže Srebovt, Robi Hreščak, Jaka Brlan, Kristjan Derenčin, Jaka Malečkar, Dominik Ferlež in Klemen Šajn. Še posebej nas v klubu veseli da bo tudi letos za klub zaigral Tilen Zalar, katerega volja za igranjem po težki poškodbi je lahko v zgled vsem mladim v klubu.

Moštvo sta okrepila 20 letni organizator igre Siniša Miličević iz Kopra ter 19 letni krilni igralec Tjaž Hadalin iz Vrhnike. Gre za mlada, perspektivna igralca, z željo po napredovanju in dokazovanju v našem klubu, za katera verjamemo da lahko pod taktirko odličnega trenerskega štaba (glavni trener Rok Dežman ter pomočnik Sašo Ožbolt) še veliko napredujeta.

V prihajajoči sezoni bomo nadaljevali z vključevanjem igralcev iz mladinskega v članski pogon in s tem sledili viziji kluba, ki temelji na vzgoji predvsem domačih igralcev.

Tudi v prihodnje pa računamo na naš največji adut – polno Bistr’ško dvorano zvestih privržencev.